RSS

Centura de siguranta

17 Oct


Iar n-am scris pe blog de ceva vreme. Si asta nu din lipsa de idei ci mai mult pentru ca m-am lasat pe tanjala. 😀 Astenia de toamna sa zicem. Vad ca toata lumea isi da cu parerea despre accidentul lui Huidu. De la specialisti la bloggeri. De la twitter-isti la conducatori auto experimentati. Ii dau dreptate lui Mester aici. Centura aia nenorocita te ajuta mai nene. Am fost acum cativa ani in turul tarii si am stat cam tot drumul pe bancheta din spate. Si tot acest timp am avut centura de siguranta pusa. Oricat m-as fi bazat pe experienta soferului intotdeauna e posibil sa iti apara in fata unul gen Huidu conducand un bolid pe contrasens. Si atunci centura te ajuta. Acum observ ca exista doua tabere distincte. Cei care il condamna si cei care ii iau apararea. Pana nu se pronunta politia asupra acestui accident nu are rost, zic eu, sa luam partea sau sa injuram pe cineva. Pentru ca nu se stie niciodata cand vei ajunge in postura lui Huidu si cred ca nu e prea placut sa ti se puna etichete inainte de a-si da verdictul cei indreptatiti sa faca asta.

Advertisements
 
1 Comment

Posted by on October 17, 2011 in Uncategorized

 

One response to “Centura de siguranta

  1. wasabi

    October 23, 2011 at 5:23 pm

    Daca porti centura si tu mergi cu 40 km/h si ala din fata tot cam asa..40..50km/h te ajuta. Dar daca tu mergi cu 70 km/h si ala din fata vine, in depasire fiind, cu 100-110 km/h fii convins ca poti sa ai si pe mama centurii. Numai norocul te mai poate salva. daca vrei uita`te pe car crashes test pe net si ai sa vezi ca aia ..specialistii fac teste cu maxim 50..60km/h. in rest ce depaseste numa ne dam cu parerea.

    Si a doua frate …ai depasit pe linie continua in curba. ce dovada mai ai de la politie? tu ai avea incredere in politie ca nu se musamalizeaza?

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: